Lord of the Dance ще се надиграват с български танцьори

Арт и Стил

10-10-2012, 16:20

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Фамозният състав пристига във Велико Търново ден по-рано

Невероятният състав Lord Of The Dance пристигат във Велико Търново ден преди концерта си на 17 октомври, за да се надиграват с българските танцьори от клуба по ирландски танци "Келтски феникс".

Артистите идват направо от Румъния след поредния концерт от Балканското им турне.

На 16 октомври Lord Of The Dance ще бъдат посрещнати от своите фенове в клуб "Play" във Велико Търново, където българските и ирландските танцьори ще премерят сили.

Ще бъде организирано Welcome Party, на което феновете могат да се докоснат до света на артистите от световноизвестния танцов спектакъл на Майкъл Флетли. Ще имат възможност да вземат автографи, да се снимат със своите фаворити, а също така ще се разиграе томбола, в която самите танцьори от Lord Of The Dance ще изтеглят два билета за концерта на 17 октомври, от 19ч, в ДКС „Васил Левски“, Велико Търново. Билетите ще бъдат връчени на печелившите от солистите на състава James Keegan и Ciara Scott.

Преди партито в клуб “Play” любимите танцьори ще се насладят на шоуто „Звук и светлина“, на крепостта Царевец, което ще бъде пуснато специално за тях, за многобройните фенове и туристи, по нареждане на кмета на Велико Търново.

Билетите от студентската промоция, от 40 на 20лв., за концерта на Lord Of The Dance на 17 октомври, все още не са изчерпани напълно. Има налични билети за 17, 18 и 19 октомври, от всички ценови категории.