Събират участниците за "Мис и Мистър НБУ 2012"

Арт и Стил

10-10-2012, 21:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Готви се незабравимо шоу със страхотна хореография

Започна кастингът за конкурса "Мис и Мистър НБУ 2012". Остават още само 20 дни, желаещите да бъдат избрани за участие в една незабравима шоу програма, която ще се отличи и с прецизна хореография.
Официален фотограф на конкурса ще бъде Алекс Манчев- един от най- ухажваните модни фотографи в България, който бе избран заради богатото си портфолио, завидния опит и професионализъм.
Студентски Съвет към Нов Български Университет се стреми към специално отношение към всеки един от кандидатите, защото това не е обикновен конкурс за красота. Ще бъде отличена не само външният вид на кандидатите, а и тяхното елегантно излъчване, точността в подготовката и цялостното представяне в бляскавата вечер.
На 7 ноември ще бъдат короновани лицата, които ще представят Нов Български Университет на конкурса Мис и Мистър Академика 2012, в който ще се включат 50 университета от цялата страна. За първи път през 2012 година, кандидатите за титлата ще бъдат главни герои в собствените си видео визитки. За аудио-визуалното им представяне ще се погрижи  студио VENTIX.
Необходимо е желаещите да станат част от преживяването, да изпратят: име, две снимки (една в лице и една в цял ръст), години, специалност и телефон за обратна връзка на e-mail cast.nbu2012@abv.bg. Екипът на събитието ще приветства заявки за участие до 1 ноември 2012 година. Новини около събитието са достъпни на официалната страница на конкурса във Facebook.