Aerosmith пускат нова тава след 11 години

Архив Бургас

10-10-2012, 16:57

Снимка:

ПР

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Aerosmith пускат новия си албум на 6 ноември. Дългоочакваният нов студиен проект на бандата се казва "Music From Another Dimension" и е първият албум на Стив Тайлър и компания от 11 години насам.

Албумът е записан в Лос Анджелис и в собственото студио на бандата в Масачузетс, и е продуциран от Джак Дъглас, Стивън Тайлър и Джо Пери с изключение на три от песните, продуцирани от Тайлър и Марти Фредериксен, предадде бТВ.

"Music From Another Dimension" включва първите два сингъла от албума “Legendary Child” и “What Could Have Been Love”. Освен тях, бандата е записала още 13 нови песни.

"Ще ви призная нещо – това е албумът, който искаме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984г.”, разкрива Джо Пери. “През всичките тези години написахме различни парчета, продадохме много плочи, концерти, раздавахме се на публиката. Но за този албум ние просто се събрахме в една стая, включихме апаратурата и започнахме да свирим. Тази стая можеше да е на "Комънуелт авеню” №1325.” (адресът на апартамента, в който музикантите написват първите си песни).

"Music From Another Dimension" съдържание:

1.LUV XXX
2.Oh Yeah
3.Beautiful
4.Tell Me
5.Out Go The Lights
6.Legendary Child
7.What Could Have Been Love
8.Street Jesus
9.Can’t Stop Loving You
10.Lover A Lot
11.We All Fall Down
12.Freedom Fighter
13.Closer
14.Something
15.Another Last Goodbye