Елена Петрова иска 2 милиона

Архив Пловдив

11-10-2012, 12:04

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Актрисата има идея да прави психотрилър, търси спонсори

Последната амбиция на Елена Петрова я поставя едновременно пред и зад обектива. Актрисата има идея да снима психотрилър, който много допаднал и на специалистите от Националния филмов център, съобщи Lifestyle.bg. Според сюжета къдрокосата звезда ще трябва да се превъплъти в изкусен детектив, разследващ изключително заплетени случаи, като едновременно с това режисира филма.

„Филмът е в стилистиката на "Досиетата X" и "Мълчанието на агнетата". Членове от журито ми казаха, че нашият проект е изключително добре подготвен и мотивиран, но е неподходящ за състава на точно тази комисия. Със сигурност сценарият няма да остане в чекмеджето. Ще го реализираме и със сигурност ще има зрители, защото в цял свят това е най-гледаният жанр", издава сладникавата хубавица от "Стъклен дом". За нейно съжаление обаче проектът не се е класирал за държавна субсидия. Затова Елена Петрова се е нагърбила с тежката задача да намери финансиране от спонсори и сега проси от бизнесмени цели 2 милиона.

Досега е осигурена част от парите, но за останалите тя щяла да преговаря с чуждестранни инвеститори. В случай че постигне успех, най-вероятно през следващата година ще започнат снимки за продукцията.