Пийне ли, Риана се вижда булка на Крис Браун

Булевард

11-10-2012, 10:26

Снимка:

БГНЕС

Автор:

sashopopov

Всичко от Автора

Певицата иска сватба, побоя е забравен

Възобновената връзка между Риана и Крис Браун заема все по-голямо място в хрониките на клюкарските издания зад Океана.

Двамата R&B изпълнители се разделиха с грандиозен скандал през 2009 година, като тогава барбадоската красавица приличаше на боксова круша от крошетата на Браун.

През последните месеци обаче всичко изглежда изоставено в миналото. Крис напусна своята приятелка Каруеши Тран за да бъде с Риана, двамата често са засичани в по-интимна обстановка. Даже се заговори, че изоставената манекенка е получила обезщетение от рапъра за да не му прави спънки занапред. Сумата, според слуховете, била достатъчна за нова къща.

И никой няма да се учуди ако скоро събралата се двойка чуе Менделсон. Темата не била чужда и на двамата певци, особено ако са засилили емоциите с твърд алкохол.

"Никой от близките им хора няма да бъде шокиран, ако те ненадейно се оженят. Риана каза на свои близки приятели, че иска да се омъжи за Крис. Тя дори твърди, че никога нямало да го изостави, ако не беше вниманието на медиите. Те са страстни и когато си пийнат повече и двамата говорят за сватба", разкрива източник пред сп. "Стар".