Сидония изумява гости с филе от канадски бизон

Гурме

11-10-2012, 11:37

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Сидония Радева отново изненада своите клиенти, този път кулинарната вълшебница приготвя Тендерлоин филе от канадски бизон

След тежки преговори победителката в кулинарното риалити “Lord of the chefs”, успя да договори внос на рядкото месо и за своя ресторант. Така "Сидония – Lord of the chefs" стана един от малкото ресторанти в света, в които се предлага Тендерлоин филе от Канадски Бизон.

По време на работата си в ресторант награден с мишелин звезда в Сан Франциско, Калифорния – топ готвачката успя да натрупа завиден опит и контакти, които сега спомогнаха за доставянето на скъпото месо от бизон.

Бизоните са род едри тревопасни бозайници, като почти всички хранителни нужди на животните могат да бъдат изпълнени чрез паша на многогодишни треви, които растат естествено в цяла Канада.

Месото на тези животни е изключително крехко, а високите му качества произтичат от екологичния начин на отглеждането им.
Потребителите които държат на изискани ястия проготвени от високакочествени продукти и за готвачи които настояват да са сред най-добрите предлагащи клас и вкус - няма нищо по-добро от месото от Канадски Бизон.

Горда от своя успех, Сидония се завърна в България и допълни изтънченото си меню с още едно ястие приготвено от висококачественото месо и продължава да задоволява най-претенциозните вкусове.