Без нови чуждестранни звезди във VIP Brother

Булевард

11-10-2012, 14:39

Снимка:

VIP Brother.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Памела Андерсън е била близо до завръщане

Продуцентите на VIP Brother вероятно ще си спестят няколко десетки хиляди левове за хонорар на чуждестранна звезда. През последните дни за влизане в Къщата се спрягат имената на Цеца Величкович, актьорът Жан-Клод Ван Дам, а от днес дори и на позалязлата сръбска певица Индира Радич.

Цеца със сигурност е отказала Нико Тупарев и компания, тъй като за подобни изяви хонорарите са по-високи от тези на холивудските звезди. Индира Радич пък въобще не е вариант, още повече, че тя отдавна не е сред топ имената не само на Балканите, но дори и в Сърбия.

Индира от два дни е у нас, но целта й е да промотира предстоящия на 25 октомври концерт в София.

Най-близо да бъде компания на съквартирантите е Памела Андерсън, която постоя два дни в Нови хан. Но и нейното завръщане изглежда малко вероятно, тъй като шоуто се радва на добър рейтинг. А и този рейтинг със сигурност ще се задържи, тъй като родните ВИП-ове вече се хванаха за гушите и явно ни очакват повече от любопитни сцени.

Все пак не бива да се изключва възможността Памела да развее отново силикон, но едва ли ще има особен смисъл за оставащия месец до края на риалитито.