София Утре: кой, къде, кога

Мисия София

11-10-2012, 20:48

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата на 12 октомври

09.00 часа - ще започне заседание на Народното събрание. От 11.00 часа е редовният парламентарен контрол.

10.45 часа - в изложбената зала на Държавна агенция „Архиви” ул. „Московска” 5 ще се открие документална мултимедийна изложба „България 1944 – 1989. Забранена истина.

11.00 часа - ще бъде проведено тържествено честване в Големия салон на Българската академия на науките по повод 143 години от създаването на БАН.
На честването ще присъстват министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

11.00 часа - Съюз на слепите в България ще даде пресконференция в БТА.

11.00 часа - Кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери хода на строителните работи по изграждането на новия приют за безстопанствени кучета. Приютът се изпълнява на терен в землището на с. Горни Богров.
11.00 часа - в София прес ще се проведе пресконференция на браншови организации в областта на автосервизната дейност.

12.00 часа - Българска християнска коалиция ще даде пресконференция в БТА.
12.30 часа - Юбилейна фотоизложба на Военновъздушните сили ще бъда открита в градинката пред Народния театър „Иван Вазов“.

12.50 часа - Президентът Росен Плевнелиев ще проведе на "Дондуков" 2 консултации с парламентарно представените политически сили за постигане на съгласие относно формулировката на въпроса, който предстои да бъде подложен на референдум.
13.00 часа - София прес ще се проведе пресконференция на тема: Как се развива социалния диалог между синдикалните организации и ръководството на МВР. Резултати от дейността на синдикатите.

17.00 часа - Младежкото ДПС е домакин на конгреса на Европейската Либерална Младеж LYMEC. Откриването на конгреса ще бъде в зала „Мусала“ на хотел „Хилтън”.