Gangnam Style в Морската

Мисия Варна

11-10-2012, 17:06

Снимка:

K-Angels

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Докато родните фенове на южнокорейския хит все още се ограничават само с пресъздаване на "конския" танц, маниаци по света вече се татуират

Манията по южнокорейския Gangnam Style не подмина и варненските тийнейджъри. 

Още през август Морската градина стана сцена за кавър на "конския танц", направен от седмокласничката Теодора Младенова и нейната съученичка Деси. Теди е фен на корейската поп култура от години. Точно преди една година основава група К-Angels, която танцува на корейска популярна музика (k-pop). Стартирала е проекта си сама, а после към нея се присъединила и Деси. Днес групата наброява десет души, част от тях са гост танцьори. Теодора записва и видео уроци. Създава и собствени хореографии. 

С появата на видеото на южнокорейския хит в YouTubе възпитаничката на училище "Св. Св. Кирил и Методий" веднага научила колоритните движения. Така се стигнало до варненския римейк на "конския" танц в Морската. 

Теодора, заедно с групата си К-Angels, има идея да организира флашмоб под звуците на южнокорейското парче. 

Докато родните фенове на Gangnam Style все още се ограничават само с пресъздаване на "конския" танц, маниаци по света вече се татуират.

Почитателка на видеото показа снимка в една от социалните мрежи на новата си "придобивка". Тя е татуирала цялата си предмишница с фразата Gangnam Style. Според нея терминът Gangnam Style бил подходящ за хора, които са модерни. 

По-консервативни фенове обаче стискат палци на татуираното момиче да успее да махне рисунката от тялото си, когато Gangnam Style бъде забравен. Тя пък коментира, че никога нямало да й омръзне.