12 октомври: Ясна логика, здрав смисъл

Хороскоп

12-10-2012, 00:00

Снимка:

© IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

11 октомври: Мечти или цели

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

27 лунен ден

Слънце във Везни, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 12 октомври

Луната в Дева днес ще подхранва прагматичната ориентация и деловото настроение. Това ще ни даде възможност да използваме последния работен ден от седмицата, за да финализираме започнатото и да отстраним някои пропуски и грешки, допуснати поради невнимание и прибързаност. Старайте се да се придържате към логиката и здравия смисъл и не се поддавайте на неясни предчувствия, съмнения и подозрения. Интуицията днес може да ви подведе.

Ако поради една или друга причина уговорки и мероприятия, планирани за вчера, са били отложени, опитайте се да ги осъществите днес, не ги отлагайте. Същото се отнася и за малки и по-големи покупки, целящи благоустрояване на дома, грижа за здравето и красотата или личното удобство.

Днес няма да си губим времето и макар че детински празничното настроение ще отшуми, то няма да ни липсва заради възможността да извършим конкретни стъпки, целящи да направят живота ни по-уреден и сигурен. Почистете дома и офиса, изхвърлете ненужните вещи, подредете документите, сметките и бележките. Нищо чудно, докато го правите, да намерите нещо, което сте забравили или отдавна сте търсили. Успешно можете да направите и малки козметични ремонти, да дадете за поправка домакински уреди и офис техника.

Рисковете днес са свързани с прояви на дребнавост, груб материализъм и егоистично преследване на личните интереси. Не забравяйте, че живеем в общество и зачитайте интересите и нуждите на околните.

Работа и бизнес

Разумната обосновка и прагматичните подход днес ще свършат добра работа на онези които се занимават с интелектуален труд, финансови разчети, анализ и синтез на информация и документо-оборот. В деловите разговори стремежът към компромис и умението да се борави практически с думите и информацията ще ни помага да внесем яснота и да постигнем споразумения. Не забравяйте да благодарите на съдбата за подкрепата, която ви оказва във вашите бизнес начинания и професионални стремежи, чрез акт на благотворителност, подкрепа и милосърдие към тези, на които не им е провървяло толкова.

Здраве, хранене и красота

Виталитетът ни вече е отслабен и се движи към границата на своя минимум. Затова е нужно да го подкрепим с повече витамини и да стимулираме имунната система. Физическото натоварване трябва да бъде умерено, но достатъчно. Лимфната система е в застой - дълги разходки, плавни движения и масажи ще ви помогнат да преодолеете негативните последствия от това.

Кожата и косата се нуждаят от подхранване и хидратиране - погрижете се за тях с натурални продукти и избягвайте каквото и да било химическо въздействие върху тях.