Сериалът "Седем часа разлика" - спират го, не го спират...

Булевард

12-10-2012, 15:22

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Пак скандал между Халваджиян и bTV, пак за пари

Продължението на сериала "Седем часа разлика" е поставено на карта, като се заформя поредния скандал между Магърдич Халваджиян и bTV.

Той започва по познатия начин от преди няколко месеца, когато от ефир бяха свалени предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница" - чрез отворени писма.

Първо Маги Халваджиян оповести, че проектът "Седем часа разлика" приключва. Като причина той изтъкна, че телевизията не спазва основното си задължение по договора - да извършва плащанията на продукцията в определените срокове.

От bTV разпространиха своята позиция, в която настояват снимките на сериала да продължат, в противен случай договорът между двете страни ще бъде нарушен.

“Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти. Излъчването на „Седем часа разлика”, който е трети български сериал за телевизията, е залегнало в нейната стратегия за следващите 2 години", пише в отвореното писмо.

В момента върви третия сезон на "Седем часа разлика", а дали ще има четвърти - предстои да разберем.