Левон Манукян с премиера на уникален спектакъл в Бургас

Архив Бургас

12-10-2012, 16:45

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Звездата на Българската деригентска школа предизвиква бургазлии с нов мегаспектакъл

"Всичко разрешено, нищо забранено!" е един авторски спектакъл на Юлия Манукян по музиката на Джордж Гершуин, ръководител и продуцент е Левон Манукян, а неговата необикновеност може да изуми бургазлии тази събота.

Спектакълът ще бъде творческа компилация от музика на живо, в която ще се включи и театралната трупа, която се състои от 7 млади бургаски актьори, спектакълът ще бъде разделен на две и ще влезе като театър в театъла с много автентични елементи. Той ще се преобрази в мюзикъл, а жанра ще бъде комедия. 

Премиерата на спектакъла ще се състои в събота и неделя, на 13 и 14 октомври от 18.30 часа в сградата на Дома на нефтохимика в Бургас, а цената на билетите ще бъде 10 лева.

Звездата на българската диригентска школа и човекът, който  представи в Бургас първия в света метъл балет 'Дежа Вю', дирижира Младежка филхармония 'Бургас', с която печели първи и специални награди на наши и международни конкурси, участия в задгранични турнета и др, обещава на бургазлии истинска емоция с много живо участие.

След премиерата в Бургас спектакълът ще обиколи и други български градове. Левон Манукян сподели, че предстои той да премине и океана.