Bulgariautre: кой, къде, кога

Региони

13-10-2012, 20:16

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 14 октомври

Бургас
Премиерът Борисов и министър Лиляна Павлова ще открият участък от рехабилитирания път Ахтопол - Резово. След това министър-председателят Борисов, министрите Вежди Рашидов и Лиляна Павлова ще открият реновираната сграда на Държавната опера в Бургас.

Крумово
Президентът на Република България Росен Плевнелиев ще открие новата експозиция на Музея на авиацията в Крумово - филиал на Националния военноисторически музей. На събитието по повод 100-годишнината от първия боен полет на българската авиация ще присъстват министърът на отбраната Аню Ангелов, заместник-министрите Августина Цветкова и Валентин Радев, началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов, командирът на ВВС генерал-майор Константин Попов и др.

София
Извънредни вътрешнопартийни избори за заместник-председател на Съюза на демократичните сили за регион Северозападен ще се проведат на 14 октомври.
Изборният ден ще започне в 10.00ч. и ще приключи в 20.00ч.

Заместник-кметът на София с ресор "Транспорт и транспортни комуникации" Любомир Христов ще представи предстоящата реконструкция на нов участък от бул.”Черни връх”.
Събитието ще започне в 10.00 часа на кръстовището на бул.”Черни връх” и ул.”Сребърна”.

Патриотичното шествие "За България, за Българската армия" ще се проведе от 11.00 часа в София. Сборното място е паметникът на Незнайния войн до катедралата "Александър Невски".

От 12.00 часа в офиса на “Движение България на гражданите” на ул. “Г.Бенковски” 7 ще се проведе пресконференция на тема: “Бюджет 2013 – на безпътицата, мизерията и отчаянието”.

Батак
Продължава фолклорният фестивал в местността „Надпяването” до яз. Батак. Професионално жури ще оценява изпълненията и ще обяви наградените на 14 октомври.

Марица
В с. Царацово, Община Марица, ще се състои фестивалът „Ние познаваме културата на Европа“.

Пловдив
От 13.30 в Международен панаир Пловдив - палата 6, зала 2, ще се проведе конференция на тема „Прилагане на ефективни механизми за постигане на целите 20/20/20 на местно ниво”.

Рупите
От 12.00 ч. в Рупите ще бъде представена новата книга „Ванга – Пророчицата” на Жени Костадинова.