Саманта Фокс падна от сцената, пя с Любо Ганев

Архив Бургас

13-10-2012, 09:02

Снимка:

24 часа

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Това не е първо идване на британската звезда в България. През 2007 г. имаше концерт в Разград.

Саманта Фокс - секссимволът на 80-те и 90-те години, се появи в четвъртък вечерта от кръв и плът, за да пее в столичния бар "Текила". С нея бяха две руси британски хубавици, доста пухкави за танцьорки, но пластични и усмихнати.

Самата Сам беше цялата чар, трапчинки и жизненост. Качи се на сцената с букет червени рози, които раздаде на публиката. През цялото време поддържаше комуникацията с феновете, но те не я слушаха много, защото между песните коментираха на висок глас, спокойни, че гостенката не може да ги разбере, пише в. "24 часа".

Саманта обърна специално внимание на Любо Ганев, който като виден (буквално и преносно) гостенин стърчеше над главите на останалите. Тя дори му поднесе микрофона, за да пеят в дует. Дали защото не знаеше песента, или от стеснение, волейболистът не се справи добре със задачата, а само измънка нещо. В края на шоуто Любо успя да вземе автограф върху сп. "Плейбой" с гологърдата Саманта на корицата.

В един момент публиката се стресна, защото дребната певица направи една крачка повече и падна от сцената. Не се удари, просто пъргаво скочи, а танцьорките й я издърпаха за секунди обратно. "Бях заслепена от прожекторите" и не видях къде е ръбът", обясни Саманта после. Сексбомбата беше покрила фантастичните си гърди с бяла тениска, но пък стегнатите черни панталонки не скриваха нищо от стройните й голи бедра, намазани с лосион със златни частици. Тя изпя всичките си стари хитове, една песен на Мадона - La Isla Bonita, и нови парчета като сингъла The Secret. Горе-долу същото, което изпълни и през април в Париж.

Това не е първо идване на британската звезда в България. През 2007 г. имаше концерт в Разград.