Bulgariautre: кой, къде, кога

Региони

14-10-2012, 19:54

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 15 октомври

Варна.
Приемен ден ще имат народните представители от ПП ГЕРБ – Варна Николай Костадинов и д-р Красимир Петров. Николай Костадинов ще бъде в приемната на партията на ул. „Г. Бенковски” №1 от 10.00 до 12.00 ч. От 13.00 часа д-р Красимир Петров ще приема граждани в управлението на МБАЛ „Света Анна”.
Пловдив.
Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в Годишната среща на българските местни власти, в Пловдив. Презентацията на министър Младенов ще бъде в 17:00 часа в палата №7 на Пловдивския панаир.


Пресконференция на народните представители от Коалиция за България Захари Георгиев и Петър Мутафчиев ще се състои от 11.00 часа в Пресцентъра на БСП - Пловдив (ул. Кр. Пастухов 18).
Стара Загора.
От 14.00 часа в зала 1 на Общинска администрация Стара Загора Областен информационен център – Стара Загора организира информационна среща на тема „Възможности за изграждане на образователни паркове в професионалните гимназии по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Стара Загора ще бъде домакин на Международния клавирен конкурс „Класика и съвременност“ на 16-17 октомври. Организаторите ще дадат пресконференция от 11.00 ч. в зала Фоайе на Община Стара Загора.

Бургас
Народните представители от ГЕРБ - Бургас ще се срещат с граждани в три общини от областта. Областният лидер на партията Димитър Бойчев ще има приемна в офиса на ГЕРБ в село Руен от 10:00 ч. Д-р Галина Милева ще се среща с граждани в офиса на ГЕРБ в Айтос от 9:30 ч. Народният представител Стоян Гюзелев, който е член на Комисията по земеделието и горите и Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм, ще има приемна в централата на ГЕРБ в Бургас от 10:00 ч. на ул. „Конт Андрованти” 5.


Сапарева баня.
Народният представител Валентин Микев ще проведе приемен ден в община Сапарева баня от 13:00 ч. Срещата ще се проведе в офиса на партията, намиращ се на ул. "Трети март" № 5 в Кюстендил.

Нови Искър.
От 10.00 часа на централния площад в квартал Кумарица, град Нови Искър ще бъде организирана открита изложба по проект „Градът в миниатюри”.