Венета Райкова вади кирливи ризи на ВИП-ове

Архив Пловдив

15-10-2012, 18:07

Снимка:

Интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Водещата ще си вдига рейтинга с новата рубрика "Възход и попадение"

От новия телевизионен сезон Венета Райкова измисли рубрика в предаването си, с която да вдига рейтинга. Тя е озаглавена "Възход и попадение" и има за цел да вади кирливите ризи на звездите.

В дадената рубрика водещата говори зад кадър за конкретна личност, като "фактите" се основават предимно на клюки и непроверена информация, а метиариалчето е сглобка от снимки из интернет пространството на конкретната звезда - нещо, което се учи в начален курс във факултета по журналистика, пише Lifestyle.bg.

Първа на прицел бе Вихра. Венета иронизира ексводещата във въпросната рубрика, като я представи като "родената под жаркото слънце на Харманли" и като жена, която търси мъже, които да я издигат в кариерата й. Изборът не е случаен - преди време се говореше, че Райкова е имала навремето вземане-даване с  бившия на Вихра -  Иван Христов, и едва ли някога жена му ще й гостува в предаването.

Тази събота на прицел, в дадената рубрика, бе Алисия. Откакто Венета се съюзи със семейство Божинови, то фолкпевицата стана врагиня в лицето на Райкова, която не пропуска удобен повод да я оплюе. Едва ли и Алисия скоро ще стъпи в студиото на Венета. Затова водещата си позволява да я плюе зад кадър, разбира се, но не и на живо.

Преди години Анелия за малко да удари шамар на Райкова, когато напористата водеща преследваше фолкпевицата, за да я пита дали Коко Динев я бие. Така че нищо чудно в новата рубрика на Вени скоро да "цъфне" и Анелия, която междодругото подготвя голям концерт в НДК по случай юбилея си - 10 години на сцена.