Нарушено водоснабдяване в няколко района на София

Мисия София

15-10-2012, 08:11

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Софийска вода" подменя водопроводи и слага спирателни кранове

Заради подмяна на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. "Ген. Паренсов" и бул. "Васил Левски"  се налага спиране на водоподаването в някои райони в столицата,
съобщиха от "Софийска вода".

Това засяга района между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Граф Игнатиев", ул. "Дякон Игнатий" и бул. "Цар Освободител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Г. С. Раковски" - на кръстовището с ул. "Славянска".

От 10.00 до 21.00 часа в района между бул. "Ситняково", ул. "Черковна", бул. "Ген. Данаил Николаев" също ще има нарушение на водоснабдяването. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Драговица" с ул. "Козница".

От 10.00 до 17.00 часа без вода е възможно да са и живеещите по ул. "Кораб планина" от ул. "Плачковица" до ул. "Бабуна планина", по ул. "Плачковица" от ул. "Кораб планина" до ул.
"Мала планина", по ул. "Свети Теодосий Търновски" от ул. "Галичица" до ул. "Кораб планина", по ул. "Персенк" от ул. "Плачковица" до ул. "Якубица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Плачковица" с ул. "Кораб планина".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен