Румънеца и Енчев с уникално "welcome" парти в Da Club

Архив Бургас

15-10-2012, 11:23

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

THE CLUB  е разположен в сърцето на град Бургас и е част от най-модерния парти център в града FREE DANCE CENTER.

Купонжийски вечери и стойностна музика - на това залага най-новият нощен клуб в Бургас, менажиран от най-популярното хип-хоп дуо у нас - Румънеца и Енчев.

THE CLUB бе открит в събота вечер, а сред гостите на  welcome партито се отличаваха Мишо Шамара, Тони Димитрова, Наско Михайлов, Любо Ганев,  както и ослепителните носителки на короната на Мис Бургас България за последните години - Анелия Дулева и Нели Вакъфова, по които се захласнаха дори и домакините.
THE CLUB  е разположен в сърцето на Бургас и е част от най-модерния парти център в града FREE DANCE CENTER. В музикално отношение съдържателите му залагат на рап, хип хоп, ретро, българска и комерсиална музика.
 
"Разработили сме супер готина парти програма за THE CLUB. Предстои да срещнем бургазлии с най-големите имена на българската музика, както и с някои от най-големите международни звезди. Повече на този етап няма да издам, за да не се губи елемента на изненадата.
И ако партито за откриването беше едно от най-яките на които съм присъствал, то мога да ви уверя, че най-големите купони теппърва предстоят", сподели Румънеца.