ГЕРБ притеснени за Маджарова заради заплахата, винят СКАТ

Архив Бургас

16-10-2012, 09:50

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Областната структура на ПП ГЕРБ в Бургас изпратиха писмо до медиите със своята позиция относно заплахите за убийство към съпартиеца си и председател на ОбС в Бургас Снежина Маджарова

Областната структура на ПП ГЕРБ в Бургас изпратиха писмо до медиите със своята позиция относно заплахите за убийство към съпартиеца си и председател на ОбС в Бургас Снежина Маджарова. В позицията местните политици изказват притеснението си и настояват за бързо разнищване на случая.

Burgasutre публикува позицията на ПП ГЕРБ-Бургас без редакторска намеса:

Ние, представителите на Областната структура на ПП ГЕРБ – Бургас,  заявяваме своето безпокойство относно неприятния инцидент с председателя на Общински съвет Бургас – Снежина Маджарова.

Тя получи директна заплаха за убийство от реално съществуващо лице, което в писмо твърди, че от телевизията е разбрало, че тя работи за турцизация, гаври се с българите, злоупотребява с положението си и смята да я следи през следващите 5-6 месеца. След, което възнамерява да й отнеме живота.

Всички тези твърдения относно работата на Снежина Маджарова не отговарят на истината, но са породили агресията във въпросното лице, тъй като десетки пъти са развивани в ефира на телевизия СКАТ. Не веднъж сме предупреждавали, че насаждането на омраза по изкуствен и манипулативен начин е опасно занимание. Въпреки това въпросната медия продължава да злоупотребява с доверието на зрителите си и превръща конкретни личности от обществения живот на Бургаска област в мишени на хора с очевидно лабилна психика.

Това писмо трябва да послужи за размисъл затова до къде и до какво може да се стигне в следствие на агресивна политика, прикрита като журналистика.

В следствие работата на кмета на Община Бургас, на председателя на Общинския съвет, съвместно с общинските съветници от ПП ГЕРБ и от други политически формации, общинската администрация и народните представители от ПП ГЕРБ, Бургас се развива като европейски град. Уви, изкривяването на истината, ражда крайни емоции, които водят до още по-крайни действия като открити заплахи.

Надяваме се компетентните органи, в най-кратки срокове, да разрешат случая, който постави под въпрос сигурността на председателя на Общински съвет – Бургас.