Златка пак се изцепи, няма идея кой е Джон Ленън

Архив Бургас

17-10-2012, 23:17

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

В понеделник гонят двама от съквартирантите

Златка Блек за пореден път прецака отбора си в седмичната мисия, в която трябваше да познаят световно известни учени, политици, спортисти и актьори.

Емблематичите личности сериозно затрудниха съквартирантите в поредната игра на Брадъра – „Коя е личността”.

Дори и след няколко жокера Черната Златка така и не успя да се сети кой е музикантът, бивш член на Бийтълс, женен на японка. Така победата в рунда без грам отпор грабна противниковият тим.

Къци пък се затрудни около личността на Чарли Чаплин. Вместо да подкрепи съотборника си в напрегнатия момент Фънки безцеремонно изцепи „Не знаех, че е толкова тъп”. Шоуменът направи и кардинален гаф след като реши, че Стоичков е футболистът, на когото кръстена църква. Патрашкова за ужас на отбора се запъна на Хитлер и Ал Капоне и тотално отказа да направи опит да се включи в надпреварата.

Така веднага след загубата на синия отбор, главатарят им Николай автоматично излезе на елиминации  в понеделник. Напрежение и интрига в Къщата ще вкара и новото правило на формата. Тази седмица номинираните за изгонване са четирима, а в понеделник шоуто завинаги ще напуснат двама от обитателите на лукс имота в Нови хан. Компания на екссървайвъра за вота на публиката ще правят Кристина Патрашкова, Фънки и Багата.

Изключителна загриженост за здравето на Фънки показаха риалити участниците. Яденето на корем, прекаляването с чашката и липсата на мотивация да продължи със здравословния си начин на живот отпреди предаването бе основен довод за съквартирантите, че е време Фънки да се прибере у дома и да започне най-накрая да спазва стриктно диетата си. Сървайвър шампионът Николай Мартинов пък стигна по-далеч и дори го обвини, че покрай него се пропива и нон-стоп се налива, нетипично за живота му навън. Така за да спаси черния си дроб своя категоричен глас за Фънки даде и Николай и закова приятеля си в графата с номинираните.

Гостите в студиото не повярваха и на номинацията на новия глава на Къщата – Юлиян. Като капитан на спечелилия отбор той посочи Багата да се яви на елиминации в началото на следващата седмица. Гала и Любен Дилов категорично съзряха стратегия зад думите на оперния певец, че е най-добре Багата час по-скоро да се върне на ринга, за да се окичи с още една световна титла.

Патрашкова се оказа последната недолюбвана от бг звездите, с които вече месец дели общо жилище. Отказът да се включи в седмичната игра, двуличие, интригантство и  страх от пикантни тайни, които могат да станат част от бъдещата книга на устата журналистка я пратиха в отбора на борещите се за спасителен есемес.