Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

18-10-2012, 20:49

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събитя в столицата утре, 19 октомври

08.30 часа - Резултатите по проект „Развиване на българската платформа за борба с киберпрестъпността” ще бъдат представени в заседателната зала Министерство на вътрешните работи. Ще присъстват заместник-министър Димитър Георгиев и директорът на ГД “Борба с организираната престъпност“ главен комисар Станимир Флоров.

 09.30 часа - състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Митхат Табаков (чл. 302 от НК).

10:00 часа - Министерство на икономиката, енергетиката и туризма /МИЕТ/ ще даде пресконференция в БТА от на тема „Висококачествена туристическа услуга и устойчиво развиващи се предприятия в туризма – мисия възможна”.

10.00 часа - Международната научна конференция, посветена на 70-годишнината от рождението на Людмила Живкова ще се проведе в Конферентната зала на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”.

11.00 часа  - Заседание на Народното събрание ще се проведе от 09.00 часа. Редовният парламентарен контрол.

11.00 часа  - Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще присъства на празника на патрона на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“. Тържеството ще се проведе в зала „Св. Иван Рилски“.

 11.00 часа - в БТА ще бъдат представени резултатите от проучването „Образователни проблеми на турските деца в българското училище – II част.”

11.00 часа - Международното изложение „Образование без граници” ще бъде открито в НДК. Изложението ще продължи в периода 19-21 октомври.

12.00 часа - Заместник-кметът на София по направление "Транспорт и транспортни комуникации" Любомир Христов ще провери строително-ремонтните работи на бул. "Ботевградско шосе".

 16.00 часа - 25 български организации за защита на животните учредяват свое обединение “Справедливост за животните”. Пресконференцията ще се проведев БТА.