За успешен флирт жените не трябва да се втренчват

Животът

19-10-2012, 10:28

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Учени установиха, че три погледа са достатъчни за изкусителките

Колкото и на мъжете да им се иска, за да се получи една връзка - независимо дали за една вечер или по-дълго, решаващата дума има нежния пол. А дали те харесват даден мъж и са готови да му дадат шанса да поеме инициативата си личи по флиртуването. А там грешки винаги се допускат, поне до този извод са стигнали британски експерти от Центъра за социални изследвания и въпроси.

Според тях три погледа към мъжа са достатъчни, за да бъде привлечено неговото внимание по време на флирт.

Основната и най-голяма грешка, която допускат дамите е да се втренчат в набелязания обект за свалка. Поддържането на контакт с очите е много важно нещо, но не прекалявайте, съветват учените.

Те определили, че е напълно достатъчно да жените да "покажат" красивите си очи на желания мъж най-много три пъти. Не трябва да се правят зигзаг движения с очи, а спокойно и уверено да се погледне ухажвания в очите, придружено с усмивка.

Финият флирт включва три части от мъжкото тяло, които е добре да погледнете – очите, носа и устните, съветват експертите флиртаджийките. Най-дълго може да се съсредоточи погледа върху устните му, поне така правели истинските изкусителки.