Мишо Шамара: Държавата се е превърнала в ЕТ

БГ Музика

19-10-2012, 13:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Има култ към Бойко Борисов, смята певецът

Спирането на делото е доказателство, че цялата тази история е нагласена и изпълнена с неправда, със зли хора и зъл умисъл. За да се борим с това, трябва да си наемем частна полиция, защото държавата се е превърнала в "ЕТ".

Това коментира в интервю за БГНЕС рапърът Мишо Шамара. Според него това е най-нормалното продължение на нещата.

"Това не означава, че не се случи нещо изключително вредно за нашето общество. Доказа се, че цялата работа е организирана, само за да ни натиснат да млъкнем. Прокуратурата е сезирана от СЕМ, а Лозанов е под ръководство на "господаря". Той е сигнализиран от Ангел Джамбазки, който е лична подлога на "царя-господар". Ние не дадохме назад и това единствената причина да не ни смаже държавната машина", заяви Шамара.

Сарафа, който също беше замесен в скандала със свободата на словото смята, че случилото се е добър урок за всички политици, защото "с диктаторски методи не се прави политика".

"Видя се колко са смешни управляващите. Къде живеете, хора щом искате да ни вкарате за някакви думи в затвора. Колко 400, 600 години, колко искате да лежа за вас?", коментира Конса, рапърът, изпял "порочния" текст в песента "Бяло, зелено, червено".

Според музикантите правителството трябва да им е благодарно. "С целия шум покрай нас те си решиха задкулисно проблема с АЕЦ. Могат спокойно да ни благодарят", заяви Шамара.

Той описа с голяма ирония скандала с "личната говорителка на БСП Люба Кулезич", както той самият я нарича.

"Компромати се правят за хора като вас, които злоупотребяват със служебно положение. Вие сте наети от управляващите да ни злепоставяте. Вие ми правите компромат. За това са ви платили", коментира още изпълнителят. Според него в обществото ни се е създал култ към личността на Бойко Борисов.

"Поиска да ме вкараш в затвора, само защото не те боготворя. Много внимателно прочети приказката "Новите дрехи на царя". Казвам ти го като съвет, защото сега трябва само да се радваш, че някой ти казва истината", обърна се Шамара към българския премиер.