Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

19-10-2012, 20:39

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 20 октомври

9.30 часа - Делегацията на българските социалисти и Делегацията на ДПС в Алианса на либералите и демократите за Европа в Европейския парламент организират международна конференция „Европейски стандарти и добри практики за провеждане на избори: изостава ли България?”. Форумът ще се проведе в зала „Сердика” на хотел „Шератон”.
10.00 часа - Шести семинар „Демократична Европа в XXI-я век между заплахите и свободите” ще се проведе в Представителството на ЕК в България, ул. Московска №9.
11.00 - 18.00 часа - Британският съвет отваря вратите си за всички, които искат да научат повече за британските образователни възможности и култура.
11.30 часа - Ученически турнир по бадминтон „Златното перце” за купа София ще се проведе в зала „София”, Борисова градина.
11.00 - 19.00 часа - В хотел „Радисън” ще се проведе второто специализирано изложение „Отворени врати за средно образование в чужбина”.
11.00 - 16.00 часа -  в Националния исторически музей ще бъде представена част от програмата на Столичния фестивал "Ученето през целия живот", в рамките на националния проект "Изграждане на национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот” /НЕЛЛИ/ на Министерството на образованието, младежта и науката.
11.00 часа - Департаментът по спорт на Софийски университет и фондация Александър ще организират студентски крос. Пробегът ще започне в близост до вътрешната част на езерото Ариана.

12.00 часа - в зала 3 на НДК председателят на БСП Сергей Станишев ще участва в тържественото събрание-концерт по случай 70-годишнината от създаването на Отечествения съюз.


Местни празници на Ученето през целия живот в градовете: Благоевград, София, Кюстендил, Търговище, Силистра, Разград.