Мирослав Косев: Очаквам хубав мач и победа за Левски в дербито

Архив Бургас

19-10-2012, 14:15

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Най-важното според халфа е да се получи хубав мач, на  добро ниво, заради стотиците хиляди зрители пред  телевизорите, а и разбира се хората на на стадиона. 

Бургаският специалист Мирослав Косев в продължение на една година бе помощник треньор на Ясен Петров в отбора на Левски.

Бившият халф на Нефтохимик в момента е треньор на деца в бургаска футболна школа, но отблизо следи изявите на синия клуб. Ето накратко какво сподели Косев за очакванията си от вечното дерби.

- "Смятам, че отборът на Левски в момента е с по-големи шансове за добро представяне в мача. Наистина изходът от този двубой е много трудно да се предвиди, но според моментното състояние на отборите,  Левски е в по-добра позиция.

Мисля така, защото отборът играе стабилно през сезона и до голяма степен е и по-обиграният състав. ЦСКА имаше проблеми с картотекирането на основни играчи и за тях ще е необходимо време за сработване. Каквото и да се каже обаче, най-важното според мен е да се получи хубав мач, на  добро ниво, заради стотиците хиляди зрители пред  телевизорите, а и разбира се хората на стадиона" завърши Косев.