Още три бг звезди в Къщата от понеделник?

Бургас Лайф

20-10-2012, 00:00

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанска

Всичко от Автора

Истинска война настана след поредната задача на Големия брат днес

По-малко от месец остава на бг хайлайфа до финала на участието им в риалити формата VIP Brother, но по всичко личи, че последните седмици ще са изпълнени с драма, конфликти и изненади.

Трима нови вип съквартиранти ще греят на звездния небосклон в Нови хан от следващата седмица, обяви самата Алекс Сърчаджиева в края на епизода тази вечер. Това ще внесе баланс след поредните елиминации, когато две от вип персоните ще напуснат предаването завинаги.

Истинска война настана след поредната задача на Големия брат днес. В тежкото изпитание всеки от простосмъртните трябваше да се откаже от нещо ценно и да го принесе в жертва на боговете. Така Юлиян и Къци захвърлиха съответно лакомия и материални блага в жертва на обитателите на Олимп. Шоуменът остана без дрехи, а оперният певец ще е на диета със стриктни дажби до второ нареждане.  Черната Златка се раздели с красотата си и веднага бе облепена с пъпки и циреи, а буйната й коса прибрана под простовата кърпа.

Благой се отказа от статуса си и моментално бе превърнат в домашната прислужница на Къщата. Николай се прости със суетата и четката си за зъби. Най-трудните изпитания се паднаха на Патрашкова и Фънки. Журналистката пожертва независимостта си и моментално бе завързана за Юлиян по нареждане на богоизбраните. Именно това отпуши най-големия конфликт досега.

Отборите веднага се прегрупираха, особено когато устатата журналистка се разплака след като изгуби свободата си и вместо със Златка ще трябва да дели следващите денонощия с главатаря на Къщата. Юлиян, Златка и Кристина бързо се събраха в градината и обсъдиха без задръжки ситуацията, без да знаят, че всяка тяхна дума се предава директно и на Олимп. Това доведе до бурна реакция от страна на Мариана Попова, която цветущо и продължително нареди бившите си дружки.

Фънки пък бе повишен от простосмъртен в бог след като принесе най-голямата жертва-достойнството си. Мисията му бе да изсипе върху главата си кофа с рибешки вътрешности. Промоутърът стоически изтърпя изпитанието си и заслужено получи мястото си в редицата на богоизбраните.

Мъжката компания и днес не спря да се шегува с Къци. Още в 2 часа сутринта Юлиян реши да завие бившия шоумен с екстра одеяло и не го остави да спи. После пък мистериозно връзките на обувките му бяха завързани с мощни възли и повече от половин час Къци безуспешно се опитваше да ги разплете. Именно заради последния бъзик Златка се нахвърли върху дребничкия екс водещ и го обвини, че няма чувство за хумор и мъжете се шегуват, но не са злобно настроени към него. Юлиян побърза да се включи в нападките и снизходително попита „Ти не си ли задаваш въпроса защо точно на тебе се случват тия работи”.

Оперният певец обаче твърдо отказа да го ограмотява къде бърка, при което Къци го предизвика с остра реплика. „Бъди мъж, кажи го! Нямаш куража да си кажеш мнението, а идваш да ме будиш в два часа”, затапи Къци алфата на Къщата Юлиян, доакто всички гледаха изумено. Под предтекст, че не трябвало точно той да го отваря защо вечно става за подигравки, оперният певец така и не отговори право на въпроса на дребничкия водещ. Къци продължи да настоява, но след като отговор не дойде се усамоти далеч от тероризиращите го випове в спалнята.