Не съм най-великата, скромничи Лили Иванова

Архив Пловдив

21-10-2012, 11:56

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Аз съм певица, която си върши работата, казва примата

Лили Иванова за първи и последен път допусна тв екип в своята спалня. Певицата показа своето най-интимно място, което е украсено с картини на деца. "Те са ми подарени с най-добро чувство, това са картини нарисувани от деца с чиста душа", разказа изпълнителката пред bTV, цитирана от Bulgariautre.

Тя разкри, че никога не ляга следобед, тъй като си има изграден режим, който да пази гласа й. "Приличам на баща си, който в началото беше против да ставам певица. Родителите ми се гордееха се с мен, но не бяха като днешните, които си фантазират за своите деца", каза Лили.

С първия си хонорар от 8 лева тя си купила бонбони теменужки. "Тогава нямах пари, хранех се с аерошоколад и сладолед. Помня като слон и няма да забравя тези гладни години", категорична е звездата. Тя е категорична, че никога не се е мислела за най-великата. "Аз съм певица, която си върши работата", заяви тя. Изпълнителката сподели, че всеки ден чува и вижда хора, които са се качили на нейните раменца, за да изглеждат по-високо.

"Не прощавам, помня, но и не отмъщавам. Не мога да съдя никого", категорична е Иванова. Тя засегна и темата за песните, които има забрана да изпълнява. "Не съм ядосана, авторите би трябвало да са ядосани от себе си. Те загубиха повече, но в една война няма печеливши. Моето сърце вече е пречупено, аз не мога отново да съживя чувството да изпея тези песни. Нещата са счупени. Казват тя е ужасна - да, ужасна съм, но искрена, точна и честна.", категорична е певицата.

Примата на българската естрада се готви за големия си концерт на 22 ноември в зала Арена Армеец, който ще бъде първи самостоятелен за български певец там.