Левски поруган! Стига цигании!

Мисия София

21-10-2012, 08:29

Снимка:

Facebook

Автор:

Стойчо Керев

Всичко от Автора

Още по Темата:

Роми се гаврят с Левски. Facebook изригна

Необходимо ли е социалната мрежа да става жандарм на правосъдието?

Държавата е длъжна да се намеси спешно днес, за да не стане късно утре. Тогава хората ще вземат да се разправят с поредната цигания в България. Стотици пъти гражданите на републиката страдат от безумните тъпотии на някой и друг цигански номер.

Или ромските барони да си озаптят хулиганите веднага или министър Цветанов да си стяга редиците. Друг път няма за овладяването на честите изблици на ромско безочие. Търпението на всички ще се изчерпи скоро и веднъж отприщено напрежението ще доведе до нечувани изтъпления в уж кротката ни страна.

Гаврата с Левски ми идва в повече. Неколкократно народа проявява търпимост към цигански безобразия. Това е прекалено.
Отсъствието на строгост на закона заради избиратели с нечистоплътен морал превърна всички нас в заложници. Заложници в собствената ни държава. То не беше неплащане на сметки, то не беше неплащане на данъци, то не беше телефонни измами, то край няма.

Необходимо ли е социалната мрежа да става жандарм на правосъдието?

Падни-стани и показни акции хубаво, но когато е накърнено националното достойнство на България си чешем топките. За гавра с християнските ценности девойките от "Пуси Райът" са в панделата. Тук всеки изперкал, без значение циганин, турчин или българин, не бива и да си помисля да се подиграва с ценностите на хилядолетната ни история.

Ден след ставаме свидетели на осакатяване на човешкия морал. Глупости, той не съществува продаден е за скрап.

Продължавам да твърдя, че до 50 години максимум ще сме част от друга държава. И това не е фикция. Стотици примери потвърждават теорията ми. Апропо тя е споделяна и от други с нормално мислене граждани.

Годините на преход не направиха нищо вълшебно. Разбрахме неправилно демокрацията. Не се поучихме от грешките на другите и сега си берем плодовете на безмозъчните правителства. Циганските старейшини е крайно време да се съберат и категорично да пресекат всякакви изцепки на тема национално самочувствие. Най-малко, защото циганите живеят на тази земя и имат паспорти на граждани на Европейския съюз забележете.

Крайно време е да започнат да се държат като добри стопани, доколкото е възможно, а не като крадци на желязо и каквото падне. Да, отлично знаем, че гетата са в окаяно състояние. Точно защото издържаме милион и половина роми да вземат да проявят поне малко уважение.

Скоро пак си говорихме за подобни изцепки. Тогава оскверниха надгробни плочи на покойници християни. Нищо не последва. На ви сега Левски, на ви сега Симеон Велики и княз Борис I поругани. На тъпанарската снимка отстрани възмутен надзърта Стамболов. Очите му са пълни със сълзи.

Пита се горкият и той, за туй ли Левски искаше всички да живеем в мир. Българи, турци, арменци, цигани, евреи в една свободна България? За туй, братко Стамболов. Да ви се изсерат на главите.