Единият от ромите с портретите се разкая

Мисия София

21-10-2012, 19:43

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Не знае добре български, не знае кой е на портрета, но в 11 клас

Единият от "героите" на снимката, която предизвика възмущение в цялата страна заради еротичните пози с портрети на бележити българи, поиска прошка за постъпката си.

„Извинявам се на цялата България, не знаех, че така ще се получи”, заяви пред bTV 17-годишният Севдин Валентинов. Той е младежът, който държи Васил Левски. Другите двама са негови съученици.

Момчето от ромски произход твърди, че дори не знае кои са историческите личности, с които са в кадър. Снимката направили на автоматичен режим с мобилен телефон преди началото на час по история, а в кабинета нямало други хора.

Освен, че не познава цар Симеон I и княз Борис I от интервюто пролича, че младежът от село Крушари има проблеми и с българския език.

За сметка на това той е в 11 клас на Професионалната гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич и никога не е повтарял.

В понеделник случаят, за който вече бе сигнализиран и главният прокурор, ще бъде обсъждан от директорката на гимназията и родителите на тримата замесени.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен