Bulgariautre: кой, кога, къде

Общество

21-10-2012, 20:10

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития на 22 октомври

София

В 9.00 часа в зала „Рубин” на хотел „Дедеман Принцес София” заместник-министър на труда и социалната политика Валентина Симеонова ще открие конференция на Международната организация по приемна грижа. В 10.30 часа ще се проведе пресконференция.

В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Атанас Вълков.

В 9.30 часа в хотел „Хилтън”, зала „Мусала” „Регионален форум по киберсигурност и киберпрестъпност за държавите от Югоизточна Европа”, който е под патронажа на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

От 9.30 часа в хотел „Радисън”, Жълта зала, ще се проведе Дискусия на тема: „БОРКОР – между митовете и корупционните реалности”

В 9.30 часа в Народното събрание ще се проведе пресконференция Евродепутатът от Синята коалиция Надежда Нейнски, съпредседателят на Парламентарната група на СК Мартин Димитров и зам-председателят на ПГ на СК Ваньо Шарков на тема: „Възможности за формиране на единен десен проект”.

От 10.30 часа пред сградата на ДКЕВР на бул. „Дондуков” №8-10 ще се проведе протест на ВЕИ производители срещу цената за достъп до мрежа.

От 10.30 часа в офиса на „Движение България на гражданите” на ул. „Георги Бенковски” № 7 председателят на „Движение България на гражданите” Меглена Кунева и Тодор Коларов, член на групата по външна политика на партията, ще дадат пресконференция на тема: „България – липсваща в Европа”.

От 10.30 часа в сградата на КНСБ, ет. 11, заседателна зала ще се проведе пресконференция по повод резултатите от периодичното изследване на Института за социални и синдикални изследвания към КНСБ относно издръжката на живота.

От 11.00 часа в столичния кв. „Лозенец” в градинката на ул. „Богaтица” 14 ще бъде поставено началото на проект за рехабилитация на стар канализационен тръбопровод.

В 12.00 часа зам.-кметът на Столичната община Ирина Савина ще направи проверка на строителните работи в 90 СОУ „Ген. Хосе де Сан Мартин” в ж.к. „Люлин”.

От 16.00 часа в аудитория А315 на Физическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе семинар на тема: „Космически влияния върху глобалните изменения на климата”.

От 18.00 часа в Унгарския културен институт (ул. Аксаков 16) се открива изложбата „1956. Унгария – България”, посветена на унгарската революция и нейният отзвук в нашата страна. Организатори са Държавна агенция “Архиви”, Националният архив на Унгария, Унгарският културен институт и КРДОПБГДСРСБНА (Комисия по досиетата).

От 19.00 часа в културния център на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще започне форум „При Мамута V”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българска антиядрена коалиция на тема „Предстоящият референдум и действията, които Българската антиядрена коалиция ще предприеме”.

Варна

В 11.30 часа в зала 1 на Международния дом на учените „Фредерик Жолио-Кюри” (к.к. „Св. Св. Константин и Елена”) ще се проведе пресконференция в рамките на Четвъртия Международен Български Форум – престижен научен конгрес.

От 12:00 ч. в клуба на ВМРО на ул. “Цар Симеон I” 26 ще бъде дадена пресконференция във връзка с развитието на случая с гаврата с национални символи и герои в училището в Добрич.

В 16.00 часа в зала „Варна” на общината кметът Кирил Йорданов ще се срещне с държавния съветник на Република Татарстан Минтимер Шаймиев.

Благоевград

От 13.30 часа, зала № 210 в сградата на община Благоевград ще бъдат отворени публични оферти за избор на фирма изпълнител по „Изграждане на водопровод и канализация в с. Логодаж, община Благоевград” с прогнозна стойност 262 500 лв.

Видин

В 11.00 часа в зала на ОбС Видин ще се проведе дискусия на тема „Видин в следващия програмен период”.

Казанлък

В 11.00 часа в зала 6 на Община Казанлък ще се проведе информационна среща по проект „Енергийно обновяване на българските домове”.

От 12.00 часа в Южната индустриална зона на града зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Добромир Симидчиев ще открие нова производствена мощност на „Вато БГ” ООД.

Плевен

От 11.00 часа в Плевен заместник-министърът на здравеопазването Десислава Димитрова ще участва в пресконференция по повод старта на реализирането на проект „Ремонт, оборудване и модернизация на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ ЕАД, Плевен“.

От 12.30 часа в Областен информационен център – Плевен на ул. „Дойран“ 81А ще се проведе пресконференция по проект „Енергийно обновяване на българските домове”.

Пловдив

От 11.00 часа в Пресцентъра на БСП - Пловдив на ул. „Кр. Пастухов” 18 ще се проведе пресконференция на народния представител от КБ Захари Георгиев.

Търговище

От 11.00 часа в зала 74 на Община Търговище ще се проведе информационен ден по проекта „Енергийно обновяване на българските домове”.


Президентът Росен Плевнелиев е на посещение в Държавата Израел.

Премиерът Бойко Борисов и водена от него правителствена делегация ще бъдат на официално посещение в Република Албания.