Марешки: Кокала съсипваше атмосферата в отбора

Спорт

21-10-2012, 00:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Какво е работил Велев с отбора? Момчетата не знаеха къде да стоят и какво да правят, каза собственикът на Локо (Пд)

Собственикът на Локо (Пд) Веселин Марешки нападна остро бившия треньор на тима Емил Велев - Кокала. Бизнесменът говори след победата на смърфовете с 1:0 над Славия. Марешки обвини Велев, че е съсипвал атмосферата в съблекалнята и не е работил правилно с футболистите в отбора.

 

"Съжалявам, че не направих по-рано промяната”, заяви босът на Локо. „Ако се беше случило това още преди мача с Ботев (Вр), сега сигурно щяхме да сме сред първите 4-5 отбора във временното класиране. Имахме един човек, който бъркаше нещата в отбора в съблекалнята. Това беше бившият треньор. Оказа се, че с момчетата не е работено тактически. Не им е казвал къде да стоят, какво да правят на терена. Не го знам какво е работил. И Гонзо като дойде за един ден видя какво е положението", каза Марешки.

 

След това той изчетка кметът на Пловдив Иван Тотев:

 

„Смятах да гледам мача в сектора с нашата агитка, но видях, че кметът идва и трябваше да го уважа и да седна до него. Все пак юридически ние нямаме право да сме на стадиона”, изцепи се варненският бизнесмен и никой от журналистите не разбра какво точно искаше да каже.

 

Според наши източници Марешки има предвид факта, че Локомотив не може да представи документ на общината, че през последните 10 години е ползвал стадиона.