БЕЛИ НОЩИ сложи пагони (СНИМКИ)

Архив Пловдив

22-10-2012, 09:56

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Със спортен дух бе запечатна Бялата Нощ на най-новата участничка в предаването

34-годишната Десислава Любенова е щастливо омъжена с две деца. Пловдивчанката е заклет спортист от ранна детска възраст. Няколко пъти е била републикански шампион  по лека атлетика. Именно спортът я среща с мъжа на живота й. Дори и на сватбата си Деси и съпругът й се появяват на стадиона по време на състезание.

След раждането на първото й дете лекоатлетката прекратява спортната си кариера. 2007-ма година става военна с единствената мисъл, че ще може да спортува докато упражнява професията си. Десислава участва в предаването, защото желае поне за ден да излезе от мъжкия свят, в който живее и работи, за да се почувства истински глезена жена.

Опушеният грим и перфектно изправената тъмна коса на новата участничка бяха съчетани с тясна сива рокля, предоставена от ”Beauty Box”. Обувките oт ”FADO” пък бяха перфектен завършек за визията й.

“La Rosa Negra” отвори врати за партито на Деси. Много бивши колеги от университета уважиха Десислава с присъствието си. Вечерта премина в сладки приказки от студентските им години. Бялата Нощ на Деси събра цялото спортно семейство. Новата й визия върна спомените от младостта им, когато купонясвали до сутринта. Малкият Алекс отбеляза, че всички дами са невъобразимо красиви, но неговата майка е върха. Сестричката му Симона  пък демонстрира на цялата компания колко е добра в танците – тя показа на екипа на предаването интересни стъпки от модерния балет. За съжаление съпругът на Деси не успя да присъства, защото представя страната ни на Осмото Световно първенство по пожароприложен спорт в Турция. Екипът на “Бели Нощи с Йоана” му пожелава успех!

За участие в предаването пишете на e-mail: belinoshti@gmail.com.