На ринга: Кармен Електра Vs Николета Лозанова

Булевард

22-10-2012, 17:30

Снимка:

БГНЕС и Night Flight

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Успешни еротични модели, но неуспели певици

Това ще бъде една редовна рубрика в "Булевард" всеки понеделник, в която ще противопоставяме звезди, които на пръв поглед нямат нищо общо, но всъщност си приличат.

Първият ни сблъсък е между Кармен Електра и Николета Лозанова.

При тях общите черти са видни и за слепец, и тук не става въпрос само за размера на чашката на сутиена или ръстта им. И двете натрупаха слава, макар и в различен мащаб, благодарение на природните си дадености и оплетените в мрежите им мъже.

Принс, кратък брак с Денис Родман, после пак венчило с китариста Дейв Наваро и поредният музикант - Робърт Патисън, който също вече е в историята. Това са само част от по-сериозните завоевания на едрогърдата "Спасителката от плажа".

Николета също няма причина да се оплаква от размера на гръдната си обиколка. Тя е била магнит предимно за хора от ъндърграунда и спортисти. Тя е споделяла емоции и легло с наследника на убития бос на СИК Стоил Славов - Жоро Главата, с вратаря на националния отбор Ники Михайлов, но за разлика от Кармен има само един брак. Отново с футболист и отново национал - Валери Божинов.

Връзката на американката с Принс е доста бурна. Тя е категорична, че певецът е доста слаб в леглото, но пък именно той е нейният кръстник. През 1993 година Тара Лей Патрик, наполовина индианка, наполовина ирландка, става Кармен Електра. Принс продуцира дебютния й албум, но Кармен не впечатлява с глас. А едното тяло не винаги е достатъчно за кариера на музикалната сцена. Като певица тя е като фойерверк, който бързо блесна и също толкова бързо угасна. След близо 20 години тя ще пробва да възроди опитите да стане поп звезда, като през ноември ще представи ново парче. Според клюкарите, желанието й да стане певица най-вероятно се е върнало заради създателят на X Factor Саймън Коуел, с когото медиите ги набъркаха в поредното звездно лав стори.

Николета също имаше своя Принц (с), също популярен в хип-хоп средите, но само на родна територия - Ванко 1. Полежалият и в затвора певец реши, че може да замести Мишо Шамара с Лозанова и бързо да се върне на сцената. Така се роди песента "Истински обичана", в чийто оригинал пее Ирина Флорин. Също като при Електра, музикалният дебют на пловдивчанката бе определен като катастрофа. И при нея обаче има желание да пробва пак уменията си с микрофон и регулярно изникват слухове, че ще записва нова песен. Дори един от хитовете на Азис бил замислен да бъде дует между двамата. Засега обаче Лозанова-Божинова се задоволява да бъде част от музикалните клипове като актриса.

И двете търсят утеха от провала на сцената в това, в което са най-силни - да показват прелестите си.

И Кармен и Николета жънат сериозен успех по кориците на Playboy, като на еротичната територия са в стихията си. Красавиците имат по няколко сесии за мъжката библия, а Николета гастролира и в още няколко европейски списания.

Лозанова обаче е с едни гърди напред (не в сантиметри) по отношение на мечтата на всяка жена - да бъде майка. Въпреки, че води по брой бракове - Кармен така и не роди дете на съпрузите си, докато Николета стори това от раз. Тя дари с дъщеря - Никол, своя съпруг Валери Божинов.