Ромите, поругали историята - в Бойчиновци, иска Сидеров

Мисия София

22-10-2012, 14:49

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Без радикални промени България си отива, пророкува лидерът на Атака

Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че тримата роми, които се изгавриха с портретите на бележити българи, вече трябвало да бъдат в изпратени в поправителния дом в Бойчиновци и да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство и насаждане на етническа и религиозна омраза.

“Какви мерки са взети срещу тези изродчета, които си търкат портрети на велики българи в половите органи”, попита Сидеров МВР и Прокуратурата.

Той обвини властта в неадекватни действия и възропта срещу новината, че психолози ще работят с тримата единадесетокласници.

“Министърът на образованието трябва да каже какво ще се прави с тази директорка, която обяснява, че те не знаели какво правят, която ги прикрива и оправдава. Атака настоява министър Игнатов да я отстрани от длъжност. Очевидно е, че това кощунство се радва на закрила с обяснението, че поругателите са стресирани. Тогава да ги пратим на курорт”, допулни в типичния си стил Волен Сидеров.

Според Сидеров се закриля процесът на турцизация, прикрива се и циганската престъпност.

Цветан Цветанов заема и поста председател на Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните  въпроси към МС, с което единствено цели да контролира циганския вот, твърдят от партията.

Лидерът на Атака обобщи, че ако не се осъществят радикални промени в държавата и начело не застанат патриоти, България си отива.