ЦСКА в ръцете на Домусчиев и Вальо Златев!

Спорт

22-10-2012, 17:02

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Борисов към Кирил: Брат ти Георги може и сам в Разград

ЦСКА е бил предложен на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев и този на "Лукойл" - Валентин Златев.

Въпреки победата над Левски с 1:0 и задаващия се подем на отбора, сегашните собственици от фирма "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов не са се отказали от намерението си да се оттеглят и да продадат клуба. Те ще изчистят всички задължения и ще поискат 14 000 000 лева за ЦСКА.

Борисов вече е предложил отбора на Домусчиев. Както е известно, собственикът на шампиона Лудогорец бе член на Управителния съвет на "червените" през 2009 г. и работи заедно с Гърнето. Тогава обаче думата му не се чуваше много и той реши да си тръгне.

"Киро, взимай ЦСКА. Брат ти Георги може да се оправи и сам начело на Лудогорец", казал Борисов на боса на разградския тим. Дали обаче той ще се съгласи да купи ЦСКА и да бъде конкурент на брат си в първенството, остава да разберем.

31-кратните шампиони са били предложени и на Валентин Златев. Новият силен човек на "Армията" Георги Илиев-Майкъла е резговарял няколко пъти на тази тема със своя приятел и шеф на "Лукойл".

Очаква се до средата на ноември да има повече иснота за бъдещето на ЦСКА, което, по всички личи, няма да е свързано с "Титан", Димитър Борисов и Иво Иванов.