​Bulgariautre: кой, кога, къде

Региони

22-10-2012, 19:53

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящи събития в страната за 23 октомври

Президентът Росен Плевнелиев е на посещение в Държавата Израел.

Премиерът Бойко Борисов и водена от него правителствена делегация са на официална визита в Албания.

София

От 9.30 часа в хотел „Централ Парк“ заместник-министърът на образованието, младежта и науката Петя Евтимова ще открие заключителен регионален семинар със заинтересованите страни за обсъждане на проекта на Национален доклад за съотнасянето на Националната квалификационна рамка на Република България към Европейската квалификационна рамка за учене през целия живот и самосертифицирането й към Квалификационната рамка за европейското пространство за висше образование.

В 10.00 часа в хотел „Шератон“ министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие национална конференция на тема „Здравословни работни места. Да работим заедно за превенция на риска”.

От 10.30 часа за трета поредна година на Летище София ще се състои среща със 120 ученици от четири столични училища, която се организира от Агенция „Митници” и партньорите от ДЕА - Агенцията за борба с наркотиците на САЩ.

От 11.00 часа на тягова подстанция Волуяк ще бъде връчен Първият за България сертификат за оперативна съвместимост по европейските изисквания, във връзка с модернизация на тягова подстанция Волуяк и изграждане на SCADA I-ва линия.

От 11.00 часа в голямата зала на МИЕТ на адрес ул. „Княз Александър Батенберг” № 12, 1 етаж Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще даде пресконференция на тема: ИАНМСП в подкрепа на експорта по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”.

От 11.00 часа в хотел „Радисън Блу” Петя Евтимова – заместник-министър на образованието, младежта и науката, ще участва в заключителна пресконференция по проект „Студентски стипендии и награди”, съфинансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

От 11.00 часа на ул. „Граф Игнатиев” №40 ЧЕЗ ще представи инициатива за изрисуване на 50 електрически табла.

От 11.00 часа представители на ВМРО се събират на символичен протест пред централата на ДПС в София на бул. „Ал. Стамболийски“ 45А.

От 11.00 часа в сградата на БСК на ул. „Алабин” 16-20 ще се проведе пресконференция на тема „Противозаконната такса „смет“.

От 12.30 часа в Централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски” № 134 ще се проведе пресконференция след заседание на НИС на партията.

От 13.00 часа в Зимната градина на МЗХ на бул. „Христо Ботев” № 55 заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова ще награди победителя в конкурса за „Евросело 2012”.

От 14.30 часа в зала Изток в Народното събрание ще се проведе пресконференция на Инициативния комитет за референдумa за Белене с участието на депутати от БСП по повод на решението за референдума, взето от правната комисия в парламента.

В 15.00 часа в МВР ще се проведе брифинг след среща на вътрешния министър Цветан Цветанов с посланици по повод сигурността на чуждестранните туристи.

Бяла

В 10.00 часа в общинските съветници от ГЕРБ в Общински съвет – Бяла Мариан Антонов и Димитър Славов ще проведат приемна за граждани в клуба в село Босилковци.

Варна

От 18.00 часа в Арт салона на радио Варна ще се състои варненската премиера на монографията „Известният непознат. Иван Стоянович – Аджелето 1862-1947 г.” и среща с нейния автор д-р Петър Стоянович.

Пловдив

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Добромир Симидчиев ще участва в кръгла маса за управление на ВиК инфраструктурата в общините. Форумът ще се проведе от 13.30 часа, в парк хотел „Империал“, град Пловдив.