Ревнивец кла трима в кръчмарски скандал

Архив Пловдив

23-10-2012, 16:27

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

20-годишен почина от раните си

Трима мъже са били наръгани с нож, единият от които по-късно е починал от раните си, съобщават от пресцентъра на МВР. Eкшънът се е разиграл при лют скандал, пламнал заради жена в кръчма в столичния квартал "Кремиковци", пише БЛИЦ.

В дъното на драмата, завършила с кръв и смърт, e семейно неразбирателство между 39-годишния Б.Д., който е задържан заради саморазправата, при която е намушкал тримата мъже в кв. Кремиковци, и жена му, заради която станал боя.

Задържаният и съпругата му от известно време не живеели заедно, а тя през това време се виждала с друг, което предизвикало гнева на законния й съпруг.

Вчера сутринта съпругът отишъл в семейното жилище да разговаря с жена си, за да й потърси сметка за срещите с другия. На мястото обаче се появил и новият приятел на жената. Тримата се скарали, но до физически сблъсък не се стигнало.

Същата вечер измаменият съпруг отишъл в заведението, в което работи съпругата му, за да се доизяснят. Там отново се появил другият мъж, но този път - придружен от свои приятели и роднини.

Тук вече рогоносецът не издържал и се нахвърлил върху любовника. Като видели, че приятелят им губи в неравностойната битка, придружаващите го също се включили в кютека и наобиколили съпруга.

Той обаче извадил нож и наръгал на различни места трима от дружките на противника си.

Посетители на кръчмата, в която се вихрел екшънът, подали сигнал на тел.112 и незабавно били изпратени екипи на Бърза помощ и полицията.

Извършителят е задържан в Пето районно управление с полицейска мярка за 24 часа.

Тримата пострадали са откарани в болнично заведение. Двама от тях са с по-леки наранявания - порезни рани по ръцете и краката и след оказана медицинска помощ са били освободени. Но третият - 20-годишен младеж е починал от получените прободни рани въпреки усилията на медиците.