Това е компромат, ревна набеденият за изнасилвач напоител

Региони

23-10-2012, 16:09

Снимка:

pa-media

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Разследват за блудство шефа на "Напоителни системи" – Пазарджик

Ангел Даскалов: В основата стои уволнена от мен служителка!

Съвестта ми е чиста и мога да обясня за какво точно става въпрос, обяви началникът на "Напоителни системи"- Пазарджик Ангел Даскалов, срещу когото се води разследване за блудство и опит за изнасилване на три жени от службата му.

"Историята е доста дълга, защото започва преди 2 години и половина. Тогава беше назначена на работа служителка, която винаги е демонстрирала добри отношения с мен. Тя влезе в конфликт с останалите служителки като характер. А като професионалист стана ясно, че не става за тази работа. След първата година и аз го разбрах. Казах й, че трябва да си намери друга работа", обясни той пред "Фокус" версията си.

По думите му преди два месеца до него достигнал сигнал, че отстранената служителка се хвалела как ще организира компромат срещу него, такъв, че щял да я запомни за цял живот.

Даскалов допълни, че в този смисъл е бил подготвен за случилото се, но не чак в такава степен.

"Не очаквах, че на базата на доноси и клевети, ще се приемат толкова сериозно нещата, че да се повдигне обвинение за блудство срещу мен. Служителката е на около 30 години. Тя се е оплакала, че през 2010 година едни път съм я хванал за ръката, през 2012 година се повтаря същото", аргументира се той.

Ангел Даскалов допълни, че подозира организатор на целия скандал, който не е в групата на оплакалите се три жени.

Освен това имало и политически момент, защото някой се прицелвал в негово място.

"Вече излязох в неплатен отпуск, докато приключи цялата история", каза Даскалов и изрази убедеността си, че няма да се стигне до съдебен процес, "защото това са твърдения на хора, които раздухват една служебна интрига".