16 кандидати за Мистър Гей България 2012

Булевард

23-10-2012, 17:09

Снимка:

ID Club

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Победителят ще ни представя на Мистър Гей Свят

За седми пореден път ще се проведе конкурсът Мистър Гей България.

Домакин на състезанието по красота за гей мъже ще бъде емблематичният ID CLUB, а за водещ на спектакъла е поканена светската лъвица на Bulgariautre.bg Елза Парини.

В сайта на конкурса са публикувани подробности за участниците, чийто лица обаче са неразпознаваеми. Претендентите са обикновени момчета от цялата страна, възлагащи надежди за развитие и нови запознанства благодарение на участието си в този форум.

Притеснението обаче трябва да бъде загърбено, защото победителят е ангажиран да дава интервюта за медиите и да разкрие себе си пред обществото.

По всяка вероятност на новият Мистър Гей се пада тежката задача да поведе и поредният Гей Прайд на София през юни 2013. Победителят ще представя България на Европейския Мистър Гей, както и
на Мистър Гей Свят.

Организаторите споделят, че осъществяването на конкурса става все по-трудно и отнема много време, средства и енергия. Въпреки трудностите и спънките обаче те не се отказват и поредният фестивал на гей културата ще бъде факт. Журито на конкурса пък се пази в тайна.

Паралелно с това от месец тече и интернет гласуване, в което фенове и почитатели на участниците могат да дават своя глас.