Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

23-10-2012, 20:20

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития за България утре, 24 октомври

Плевен
От 11.00 ч. в конферентната зала на хотел „Ростов“, в гр. Плевен ще се проведе пресконференция по повод проекта: „Подобряване на достъпността в граничната зона Олт – Плевен”.
Варна
Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще обяви началото на информационните дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ от 12:30 часа. Пресконференцията ще се проведе в Областния информационен център, пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.
Благоевград
Биографични изследвания върху живота на Васил Левски – „Апостола на свободата” ще бъдат представени в зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Димитър Талев“-Благоевград. Събитието ще се проведе от 14.00 часа.
От 14 часа, в зала 101 на община Благоевград ще се проведе пресконференция за началото на проект „Мерки за предотвратяване на наводнения чрез корекция на дерета през с. Еленово, община Благоевград”.
Стара Загора
От 14.00 ч. в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе среща с директорите на детски градини в града. В нея ще участват кметът Живко Тодоров, ресорният зам.-кмет Иванка Сотирова и главният финансист Цанка Ганева.
с. Копривец
Ще се проведе приемна на общинските съветници от ГЕРБ в Общински съвет - Бяла Димитър Славов и Васил Кърчев. Те ще отговарят на въпроси на граждани от 10 часа в читалището в село Копривец. Записването за приемната става на място.
Асеновград
Заседание на Общински съвет - Асеновград ще се проведе от 9.00 часа в 601 зала.
Лозница
Общинско учение „Лозница – 2012” ще се проведе в община Лозница в 10.30 часа.
Силистра
Тържествено честване на 100 г. от Балканската война (2012-2013 г.) ще се проведе в Силистра. От 10:00 ч. на мемориала „Военно гробище…“ в Силистра ще бъде изпълнен ритуал по отдаване на почит.
От 11:00 ч., в зала 13 на Художествена галерия-Силистра започва „Великата епопея“ - среща с участници в Националния ученически конкурс за есе, реферат, изследване, презентация и/или рисунка, на тема „Балканската война (1912-1913 г.) – война освободителна“ от област Силистра.
Първомай
Областен информационен център – Пловдив ще проведе в Първомай информационен ден под мотото „ДА създаваме заедно”. Началото на информационното събитие е от 11 часа в пленарната зала на общината.