Колко струва сватбата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл?

Булевард

24-10-2012, 10:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Ето с какво са се глезили двете звезди и техните гости

На пресата са известни много малко подробности за сватбата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, различни от новините, че Джесика е била с розова рокля, Джъстин я е възпял с песен, както и че повечето от членовете на N'Sync ( бившата група на Джъстин ) не са били поканени.

Докато тръпнем в очакване на официални снимки, направихме плахо интернет проучване, за да се осведомим колко е струвала всяка малка, но луксозна подробност около тази сватба.

Наскоро бе съобщено, че двамата млади са вдигнали най-скъпата звездна сватба, която уж им струвала 6,5 милиона долара. Е, къде похарчиха всички тези пари?

Ето и разбивката:

Джъстин извози  гостите си с частен самолет. Двупосочен транс океански полет струва около 100 хиляди долара. Ако бяха купили самолетни билети за всички 80 гости сумата щеше да е двойна.

Не е известно кой е проектирал годежният пръстен на Джесика, но мълвата носи, че той струва 130 хиляди.

Ако двамата влюбени искат усамотеност за големия си ден, те ще трябва да наемат целият курорт Borgo Egnazia, което прави най-малко 1 милион долара.

Ако искат всичко да бъде ултра тайно и сватбата да премине в абсолютна дискретност те трябва да наемат и съседните имоти, за да се предпазят от папараците, това е още един милион.

На сватбата имаше 80 души, които бяха подложени на седмица в колоездене, фойерверки, вечери на плажа и разглеждане на забележителности. Разходите за гостите ще добавят още 100 000 най-малко.

Джъстин и неговите шафери носели костюми Том Форд, които са около 5 000 парчето, така че точно там имаме още около 25 000.

Сватбената рокля на Джес е проектирана от Giambattista Valli, чиито рокли обикновено се изработват за суми между 12 000 и 15 000 долара. Тъй като това е била, „нейната” сватбена рокля изработена според нейните желания, тя вероятно е била малко повече, да кажем 20 000.

Разбира се, има да се плащат цветя, интериор, декорация на маси, храна и т.н., което да излезе още около 100 000.

В момента двете гълъбчета са на меден месец, и ако са избрали ексклузивно местоположение, ползвайки същият частен самолет и стаи, които могат да струват, дори повече от 1000 долара на нощ, излиза че меденият месец може да се оцени на поредните 100 000.

Направо им изгубихме края... А като се замислим, имало е много персонал, охрана, сервитьори, наети фотографи и оператори, какво ли не, хайде още поне 10 хилядарки... Не е лесно.
Счетоводителят им сигурно вече има главоболие.

Според информацията, списание "Пийпъл" ще плати около 300 000 долара, за да откупи правата над техните официални сватбарски снимки, така че няма да имат кой знае каква възвращаемост от всички тези разходи.