Чакат Никълъс Кейдж у нас през зимата

Животът

24-10-2012, 10:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Страната ни се нарежда сред снимачните площадки, на които работят едни от най-актуалните холивудски актьори

Никълъс Кейдж вероятно ще дойде в България през зимата за снимките на нов високобюджетен филм. 

Никой не го очаква другата седмица, както тръгна слух преди дни, казаха служители в Киноцентъра.
А и филмът, който ще снима, няма да е “Непобедимите 3”, както писа британското списание “Тотал филм” през август. Следващата част на хитовия екшън изобщо няма да се снима в България, каза човек от “Ню имидж” за в. “24 часа”.
Големият актьор беше поканен да участва във втората част на лентата, която миналата есен се снима в Киноцентъра в София. Тогава той отказа заради натоварения си график.

Кейдж е участвал в няколко продукции на Ави Лернер - шефа на “Ню имидж”, сред които са “Медальонът” и “С мръсна газ”. Лернер е и изпълнителният продуцент на “Непобедимите” 1 и 2 и съсобственик на Киноцентъра. 
Никълъс Кейдж има договор с компанията му “Милениум филмс”, освен това двамата са много близки приятели. Така че дори и да не е тази зима, актьорът със сигурност ще дойде за някоя от следващите продукции на Ави Лернер, коментират запознати. Ал Пачино също има договорни отношения с компанията, заради което се носят слухове, че той също скоро ще снима в България.
Така страната ни се нарежда сред снимачните площадки, на които работят едни от най-актуалните холивудски актьори. Първите 100 от тях са подредени в класация на киноиндустрията в САЩ. (Виж в карето 10-ината най-актуални.) Сред тях звездите, идвали у нас, са Робърт де Ниро (17), Брус Уилис (23). Никълъс Кейдж е на 24-о място, а веднага след него е Ал Пачино. Наскоро изпратихме Джон Траволта (31). Бен Афлек (77) и Колин Фарел (80) също са работили тук. 
Останалите звезди, снимали у нас - Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас, Жан Клод ван Дам и Чък Норис, не са влезли в класацията.