Барак и Мишел Обама били пред развод

Животът

24-10-2012, 00:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Милиардерът Доналд Тръмп ще обяви, че е открил документи за разтрогване на брака на първото семейство на Америка

Милиардерът Доналд Тръмп ще обяви, че е открил документи за развод на Мишел Обама и президента на САЩ, твърди финансист, близък до магната, пише в. "Дейли Мейл".

Предполага се, че ексцентричният строителен предприемач ще разпространи документи, които сочат, че първата дама на САЩ и президента в един момент от своя 20-годишен брак са обмисляли сериозно възможността да се разведат, пише БЛИЦ. Тръмп пусна мухата в понеделник, като каза, че ще направи изявление в сряда, което ще бъде “граничещо с колосално” и вероятно ще промени хода на президентската гонка в страната. Изборите на президент на САЩ ще се състоят на 6 ноември.

Милиардерът каза пред телевизия Фокс, че разполага с “нещо много, много голямо относно президента на САЩ”. Тръмп обаче отказа да поясни какво е то. Но вчера инвеститор разкри, че разполага с повече подробности.

Дъглас Кас, базиран във Флорида инвеститор, публикува следното съобщение в профила си в Туитър: “Горе, нависоко в Алпите, моят гном е чул, че Доналд Тръмп ще обяви, че е изнамерил документи за развод на президента и съпругата му”.

Помолен да коментира съобщението на Кас, говорителят на Тръмп, Холи Лоренцо заяви: “Това, което знаем е, че той ще го обяви в своя профил в Туитър или във Фейсбук утре. Не знам времето, по което това ще стане. Това е всичко, което знам”.

Твърдения за съществуването на документи за развод между Барак и Мишел Обама присъстват и в книгата автора Ед Клейн, публикувана по-рано тази година. От Белия дом отхвърлиха информацията и заявиха, че Клейн е известен с навика си да си измисля.

В книгата на Клейн “Аматьорът” се твърди, че мисис Обама е подготвила документите за развод през 2000 г. след неуспешния опит на Барак да спечели място в Камарата на представителите на САЩ. След загубата бъдещата първа дама била отвратена от това, че съпруга й поставил под риск “стабилното и сигурно бъдеще”.

В книгата се твърди, че бракът на семейство Обама – тогава в осмата си година – е бил силно разклатен, като Барак е бил толкова депресиран, че негови приятели са се страхували да не се самоубие.

В края на краищата Обама се кандидатира за сенатор от Илинойс и встъпва в длъжност през 2005 г.