Стриптийзът погуби любовта в Холивуд

Животът

24-10-2012, 19:20

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Холивудската статистика показва, че по-голяма част от браковете на звездите се разпадат заради "изкусителките на пилон"

Съвсем наскоро певицата Фърги разкри в шоуто на Опра колко трудно й е било да се справи със слуховете, че нейният съпруг Джош Дюамел й изневерил със стриптизьорка в Атланта. Въпреки това двойката намери начин и сила да запази връзката си. Но това, честно казано, е изключение от правилото. За разлика от брака на Фърги, този на Тайгър Уудс не успя да просъществува след редовното му "кръшкане" през 2009 г.

След избухването на скандала дузина от неговите любовници потвърдиха изневерите на спортиста, което съсипа брака му със съпругата му Елин. И това далеч не е единственият пример - през 2010 г. секс бомбата Мишел разкри 11-месечна афера със съпруга на Сандра Бълок Джеси Джеймс. Актрисата подаде молба за развод почти веднага, въпреки петгодишния им брак. Разводът им бе финализиран два месеца по-късно.

Жененият Мат ЛеБланк си позволи да изневери публично на съпругата си Мелиса Макнайт отново със стриптизьорка в Канада. Въпреки че се извини за неуместното му поведение, думите не успяха да спасят брака му.

 

Дали мъжете ще удържат панталоните си вдигнати или все повече звездни бракове ще се разпаднат... Времето ще покаже. Погледнато от този ъгъл, явно не е толкова весело и лесно да си богат и известен.