Узунов остава в Локо, Зума начело на спортно-техническия щаб

Спорт

24-10-2012, 00:00

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Марешки обяви новата структура на управление, отрече за хикса с Ботев (Пд)

Дразнител №1 за феновете на Локо (Пд) – Атанас Узунов, остава на работа в клуба. Това стана ясно, след като президентът Веселин Марешки обяви новата структура на управление при черно-белите.

Тя е гласувана след проведеното миналата седмица общо събрание и според нея Узунов е трети в йерархията след аптекарския бос и неговата дясна ръка на Лаута – Николай Почеканов. Бившият международен рефер ще работи официално като Административен – Технически директор.

В новата структура попадна и клубната легенда Христо Бонев, който до този момент се водеше почетен президент. Сега Зума е начело на Спортно-техническия щаб, като подчинени ще му бъдат треньорът Стефан Генов и неговите помощници.

Същевременно Веселин Марешки обвини сайта на фенклуба на Локо в умишлено преиначаване на думите му, що се касае за предстоящото дерби с Ботев (Пд).

„Никога не съм казвал, че ще се борим за равен в дербито срещу Ботев (Пловдив). Не само в този мач, а и във всички останали, Локомотив (Пд) ще се стреми единствено към победата“, заяви варненският бизнесмен пред официалния сайт на Локо (Пд).