"Евтин милиционерски спектакъл" съзря лявата Мая

Политика

25-10-2012, 15:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Не съм пращала секретни данни чрез maya_manolova@hotmail.com

"Внасяме три сигнала днес - до главния прокурор, до Държавната комисия по сигурността на информацията (ДАНС) и до Парламентарната подкомисия за контрол на СРС-та", обяви на брифинг в парламента депутатката от БСП Мая Манолова.

"Сигналите са във връзка с един скандал от последните дни - тиражирана информация в медиите, за която се твърди, че е събирана със СРС и че се съдържа в материали по прекратени преписки, изискани от комисията на Яне Янев. Прави се опит да се замеси името ми в този скандал", подчерта тя и разказа версията си:

"Според медиите, въпросната информация е изпратена от електронна поща с адрес: maya_manolova@hotmail.com. Ето, това вече е наглост и истинско безочие! Заявявам, че нямам нищо общо с електронна поща с подобен адрес, нито че към участвала в разпространяването на класифицирана информация", категорична бе тя.

По думите й по-забавно би било електронната поща, от която е изпратена информацията да носи името zvetanov.yanev или iskrafidosova, "защото това вече не е шега, а престъпление, ако наистина става дума за информация, придобита със СРС-та", посочи депутатката.

Според нея това е една долнопробна милиционерска сглобка, чийто автори са Янев и депутати от ГЕРБ.

"Сглобка, в която се прави опит да се замеси моето име с една цел- да ми се затвори устата. Е, няма да стане", отсече Манолова.

Лявото острие обяви, че БСП ще преосмисли участието си в подкомисиятаза контрол на СРС-тата.