26 октомври: Доверие и искреност

Хороскоп

25-10-2012, 18:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Месечна прогноза за периода 15 октомври - 13 ноември

5 септември : 11 лунен ден, Екадаши

Слънце в Скорпион, Луна в Риби

Астрологична картина на деня - 26 октомври

 

 Петък ще доразвие тенденциите на предходния ден и ще продължи да поддържа интереса ни към красивата страна на живота, творческите занимания и удоволствието от контакта с изкуството, природата и хората. В общуването и днес ще се радваме на хармония и разбирателство, но при условие че не се страхуваме да бъдем искрени и старателно избягваме лицемерието. Днес едва ли ще можем да заблудим някого, а и подобни опити ще бъдат по-отблъскващи от обичайното. Най-добре би било ако следваме интуицията си и осъзнато избягваме тези, които са ни неприятни. Въобще днес по никакъв начин не бива да се насилваме да правим нещо против волята и желанието си и е препоръчително да следваме най-вече личните си  предпочитания.

 

Мнозина вероятно ще бъдат склонни да потърсят хармония в уединението и да посветят деня на личните си творчески проекти и спокойна работа. Хармонията Между Меркурий и Луната обаче ни обещава не само ползотворна работа в усамотение, но и доверително общуване, благодарение на подчертаната способност да улавяме мислите и да вникваме в думите на събеседниците си. Ще ни се иска също така да си доставим комфорт и наслада, но вероятно  някои наши желания и  потребности ще останат нереализирани. Във вечерните часове покупките и срещите също могат да бъдат малко разочароващи.

 

Работа и бизнес

Денят предразполага към задълбочена работа, най-вече с документи и усвояване на информация. Необходимостта от самодисциплина и висока степен на отговорност все още е актуална. Не си позволявайте да рискувате градени с години доверие и авторитет и стриктно се придържайте към установените правила и норми. Сега не е време за експерименти, а изпитаните и проверени методи ще бъдат по-резултатни от иновациите.

 

Здраве, хранене и красота

Денят ще ни предостави достатъчно добри възможности да се погрижим да физическото и духовното си здраве. Можете да избирате между активно физическо натоварване, през разтягащи и релаксиращи комплекси до медитавини и дихателни практики-всеки според нуждите и възможностите си. Всичко е позволено, с изключение на бездействието. Липсата на движение на физическо и ментално ниво ще блокира енергията ви, а това е сигурна заявка за здравословни и психически проблеми.Всички лекарства, маски и кремове действат по-интензивно от обичайното, но посещението в салон за красота може да има разочароващи последствия върху външността и портфейла ви.По-добре го отложете за уикенда.