Изгодно! Данъчните продават фитнес и фризьорски салон

Мисия Пловдив

25-10-2012, 11:50

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вижте кога са огледите и условията на сделките

Фитнес комплекс, фризьорски салон и аптека обявява за продан НАП Пловдив. Търговете ще се проведат през следващия месец, като още на 1-ви ноември започват огледите на салона за разкрасяване. Той се намира в град Хисаря, на партерен етаж и има площ 38 квадратни метра. Състои се от зала, склад, санитарни и обслужващи помещения, оценени общо на 45 000 лева. В съседство до него са хранителен магазин и офис, които също ще бъдат предложени на кандидат-купувачите на цени съответно 30 000 и 25 000 лева.

В град Пловдив пък публичните изпълнители продават фитнес комплекс и аптека. Към спортното съоръжение има още стая за масаж, сауна, парна баня, джакузи, стая за почивка, санитарен възел. Комплексът се простира върху 190 квадрата и по оценка на вещото лице струва 168 000 лева. Огледите му започват на 12-ти ноември.

На същата дата стартират огледите и на аптеката, която последно е била преустроена в магазин за промишлени стоки. Мястото е голямо – 180 квадрата и е оценено също на 168 000 лева. През ноември на пореден търг излиза и четириетажната къща в софийския квартал Бояна, вече с по-ниска цена – 1 036 800 лева. Огледи на имота, намиращ се в полите на Витоша, ще се правят между 5-ти и 9-ти ноември. Подробностите за тези и други търгове, организирани от дирекция „Събиране” в НАП Пловдив, могат да се разгледат в интернет-страницата на агенцията на електронен адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Във всяко съобщение са публикувани условията за участие и телефони за контакт с публичните изпълнители.