Николета се нанесе в къща за 1 млн. евро

Пловдив Лайф

25-10-2012, 12:20

Снимка:

HotArena.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Луксозната сграда се намира до Верона, където ще играе Валери Божинов

В луксозна къща за 1 000 000 евро се нанесоха да живеят Валери Божинов и Николета Лозанова. Футболното семейство, което се премести във Верона, си избра доста луксозен имот, където да се настани, пише HotArena.net.

Луксозната сграда се намира на 30 км от италианското градче Верона, където през новия сезон ще играе българският национал. А проверка в специализираните сайтове за имоти показа, че жилището струва минимум седемцифрена сума.

Звездното семейство обаче не е купило къщата, а само я не наело. Като месечната рента ще се плаща от клуба на Валери.

„Къщата е чисто. На три етажа и има дворче, където да си играе щерката Никол, когато проходи“, издава една от близките приятелки на Николета.

Макар домът им да не е в града, само 20 минути с кола делят футболното семейство от Верона. Николета сама настояла да изберат къща извън града, за да избегне суматохата в града.

Единственото, което неприятно изненадало съпрузите, е, че в новия им дом липсвала всякаква кухненска посуда. Затова набързо се наложило да купуват за кухнята, вилици, лъжици, чинии и чаши, тъй като собствениците пропуснали да ги обзаведат.

Съпругата на Валери е изключително щастлива, че отново се мести в Италия, където никой не я разпознава. Освен, че там ще се радва на тишина и спокойствие Николета само за 2 часа може да стигне до модния център на Европа – Милано, а също да се разходи и Парма, Болоня, Флоренция и дори Венеция, които съвсем не са далеч, пише „България Днес“.