Мъжете, които не стават за връзка

Животът

25-10-2012, 12:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Отваряйте си очите и внимавайте в избора! Той е за цял живот.

Има няколко типа мъже, с които връзките трудно се получават. Психолозите подредиха списък с мъжете, без които всяка жена може.

На първо място са "вечно недоволните" представители на пола. Той мрази работата, съседите, колегите си, кучета, котки, деца, дъжд, сняг...всичко. Такива хора не спират да се оплакват, мрънкат и вечно намират недостатъци в половинката си.

Следващия негативен герой в класацията е "стиснатият мъж". Той не харчи за нищо или точно обратното - прахосник е равно на катастрофа в личния живот. Връзките с такива хора се развалят, когато предприемете по-сериозна крачка и започнете да делите общ семеен бюджет. Тогава те стават неузнаваеми и "стотинката се цепи на две". Бягайте далече от такива мъже!

"Мамино детенце" е типа мъж, от който всяка жена се плаши. Той е силно привързан към майка си и не може да взема никакви важни решения . Не очаквайте независимост и уважение от човек, който признава само една жена - майка си. Ако си имате работа с такъв мъж - или си тръгвайте, докато е време, или приемете майка му като другия си партньор, предава БГНЕС.

"Вечно безработните" мъже също са лоша компания. Това са онези типове мъже, които постоянно търсят работа или вдъхновение, но все не ги намират. Той ще живее на ваша сметка и дори ще ви упреква, че не разбирате "тежката му съдба". Хайде, довиждане и на него!

Отваряйте си очите и внимавайте в избора, за да не съжалявате цял живот!